2017-10-09

Sponsorhuset

Sponsorhuset delar ut flera hundratusen kr varje år till svenska idrottsföreningar. Tobo GK har fått ca 2-3000 kr varje år. Om flera hjälps åt kan Tobo GK få in mycket mera.

Bidrag till klubben

att bidraga till Tobo GK utan att det kostar dig något.

1 Gräsroten

Anmäl dig till "Gräsroten" i din spelbutik eller på www.svenskaspel.se/grasroten.

Ange Tobo GK som din fadderförening. När du spelar får Tobo GK poäng som senare omvandlas till pengar.

2 Sponsorhuset

Registrera dig på www.sponsorhuset.se. När du sedan handlar på internet via något av Sponsorhusets över 600 deltagande närföretag ger varje köp både dig och klubben pengar (ca3-6 %) som delas 50/50. Varför inte handla via Sponsorhuset med köp som du ändå tänkt göra ???

Styrelsen

Jag förstår