VETERANKOMMITTÉ

Hej veteraner !

17 maj 2021

Rekommendationer från och med 1 juni

"SGF häver den starka avrådan för klubbar och distrikt att arrangera tävlingar och SGF:s verksamhet med förbundstävlingar och tävlingar ingående i SGF Golf Ranking kan starta. Detta gäller barn, ungdomar och vuxna under förutsättning att:

1. regionen där tävlingen spelas inte har skärpta råd och rekommendationer som förhindrar att tävlingen genomförs. Dessa råd kan komma sent och en tävling kan därför behöva ställas in med mycket kort varsel.
2. inga nya råd och rekommendationer kommer från RF, FHM eller regeringen som gör att tävlingsverksamheten inte kan starta 1 juni (t.ex. avrådan från resor mer än X timmar).
3. tävlingarna genomförs inom ramen för de tillfälliga kompletterande tävlingsvillkoren (uppdaterad version publiceras senare denna vecka och kommer att reglera inom vilka ramar en tävling ska genomföras praktiskt)."

Kommittén återkommer hur vi går vidare med "veterantävlingarna" !

-----------------------------------------

Tidigare info:

Info angående tävlingsverksamheten i coronatider.

Som läget är idag: "SGF:s starka avrådan från tävling samt beslut att inte arrangera förbundstävlingar utöver yrkesmässig idrott gäller. Beslutet förlängs eller omvärderas veckovis".

Ytterligare info följ länken: Tävlingsinformation - Golf.se

Vårens veterantävlingar ställs tills vidare in pga rådande beslut.

(Onsdagar öppen för bokning).

Dock gäller:

--- Sällskapsspel kan fortsatt ske på alla golfanläggningar där banor är öppna.

--- Uppmana till att hålla avstånd, god handhygien, att stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom och att undvika eventuella samlingsplatser på klubben.

Boka tid i "Git" och spela på, svinga lugnt !

/ Kommittén

Ps. Kompendium 2021 under fliken "Kommittén" Ds.

-----------------------------------------

TIPS: Från huvudsidan scrolla ned "PRO/SHOP" och vidare "GRÖNT KORT / KURSER" så hittar ni följande att läsa:

"Herrträning. Vi kommer att träffas 1 ggr / vecka ca 1 tim vid 8 tillfällen under säsongen.

Anmälan till Magnus så startar vi så fort vi har en full grupp (8 pers).
Vi startar V20 tom V27

Torsdagar 11-12 och 17.15-18.15 (ev flera grupper vid intresse)

Pris 1000kr "

Obs: Gäller alla herrar inte bara "veterangänget". Tala med Magnus för mer info!

--------------------------------------------------

Tobo Gk med flaggor i topp !!

---------------------------------------------------

Uppstarten 2019 (tyvärr ingen uppstartbild från 2020 och 2021 pga coronan)

Jag förstår